BiBoBook toivottaa hyvää joulua! – Arvonnassa 3 kuukauden BookBeat -lahjakortti

Oikein hyvää joulua rakkaat lukijat! Niin se vain on, että jouluaatto on viimein saapunut ja sen mukana joulukalenterikin päättyy. Halusimme tehdä tästä viimeisestä arvonnasta hieman spesiaalimman ja pakko myöntää, että palkinto on aika huikea. Voit nimittäin voittaa tästä viimeisestä arvonnasta 3 kuukauden BookBeat-lahjakortin! Tarkemmat osallistumisohjeet kuvan alla.

bibobook_bookbeatarvonta2

Voittaaksesi lahjakortin, tee näin:

  1. Kommentoi tätä postausta kertomalla meille, mitä haluaisit lukea blogistamme ensi vuonna. Muista jättää kommenttiin toimiva sähköpostiosoite, jotta saamme voiton sattuessa sinuun yhteyden.
  2. Saadaksesi nimesi mukaan arvontaan toisenkin kerran, käy tykkäämässä ja kommentoimassa Instagram-kuvaa tilillämme @bibobookblog

Voittomahdollisuutesi siis tuplaantuvat, jos kommentoit sekä tätä postausta että instagram-kuvaa. 🙂

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 31.12. klo 00 saakka. Julkistamme voittajan ensi vuoden puolella…

Ihanaa joulua juuri sinulle, rakas lukija!

p.s. Joulukalenteriarvontojen tarkemmat säännöt löytyvät tästä postauksesta.

9 thoughts on “BiBoBook toivottaa hyvää joulua! – Arvonnassa 3 kuukauden BookBeat -lahjakortti

  1. Ihana arvonta! Eksyin vasta ensi kertaa tähän blogiin, mutta lupaan jättää toiveita kunhan olen tutkiskellut, mitä kaikkea täältä löytyykään 🙂 Monipuolisia arvosteluja ja toisaalta vinkkejä ikivihreistä klassikoista tai uranuurtajista!

    Tykkää

  2. Monipuolisesti erilaisia kirja-arvosteluita ja muuta kirjoihin liittyvää. Teemapostaukset kuten äskeinen ”Haluaisitko lukea romaaneja englanniksi? 3 vinkkiä aloittamiseen” ovat mielenkiintoisia.
    Ehkä voisitte hyödyntää kahta bloggaajaa vielä enemmän, tehdä vaikka yhteispostauksia samoista kirjoista, mitä näkökulmia löytyy? Videot ovat kivoja!

    Tykkää

Jätä kommentti