ARVONTA: Voita kaksi lippua Helsingin kirjamessuille!

Ensi viikolla koittaa jälleen se riemukas viikko, jonka kohdalle on ainakin meidän kalentereissamme kirjoitettu isolla Helsingin kirjamessut. Messuohjelmaa on selailtu ja suosikkiohjelmia ympyröity, joten alamme olla valmiita suuremman luokan kirjaintoiluun.

Koska messuilla on aina mukavampaa kavereiden kanssa, päätimme arpoa lukijoidemme kesken kaksi lippua Helsingin kirjamessuille. Osallistu arvontaan kertomalla tämän postauksen kommenttilaatikossa mitä kirjaa luet tällä hetkellä ja suositteletko sitä muillekin. Vastausaika päättyy sunnuntaina 21.10. klo 23.59 ja voittajan julkistamme heti maanantaina.

Jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi, käy kurkkaamassa myös blogimme Instagram-tiliä. Arvomme myös siellä kaksi pääsylippua sisältävän paketin.

Onnea arvontaan ja ihanaa kirjasyksyä kaikille!

liput kirjamessuille

Liput on saatu Helsingin kirjamessuilta.

27 thoughts on “ARVONTA: Voita kaksi lippua Helsingin kirjamessuille!

 1. Luen tällä hetkellä Vilja-Tuulia Huotarisen tänä vuonna ilmestynyttä romaania ”Niin kuin minä heidät näin”. Todella hieno teos; suosittelen ehdottomasti muillekin!

  Tykkää

 2. Osallistun arvontaan. Luen parhaillaan Clare Mackintoshin Annoin sinun mennä. Voin suositella. Mielenkiintoinen ja traaginenkin tarina.

  Tykkää

 3. Luen tällä hetkellä Nicci Frenchin Syöksykierrettä. Alussa olen vasta, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta eli voin suositella 🙂

  Tykkää

 4. Tällä hetkellä menossa Tiikerin lapsi. En ole vielä pitkälle ehtinyt, mutta uskallan suositella sen perusteella, että muut Torey Haydenin kirjat ovat olleet loistavia.

  Tykkää

 5. Luen Tom Malmquistin teosta Joka hetki olemme yhä elossa. Olen jo loppusuoralla ja voin jo lämpimästi suositella tätä omakohtaista teosta.

  Tykkää

 6. Tällä hetkellä luen kasvatustieteen tenttiin (kirjana: Ojala,M. (2015) Varhaiskasvatus, esiopetus ja koulun alku lapsen oppimisen ja kehittymisen näkökulmasta). Sen jälkeen aloitan Hana Yanagiharan Pieni elämän.

  Tykkää

 7. Luen Maria Vaaran romaania Toinen hengitys. Lukukokemus on vielä aika alussa, mutta voisin suositella kirjaa lukijoille, joita kiinnostaa esimerkiksi psykologia, ihmissuhteet tai ajankuva 70-luvun Suomesta.

  Tykkää

 8. Luen tällä hetkellä Ben Eltonin kirjaa The other Eden. Suosittelen! Sai kyllä miettimään ilmaston lämpenemistä aivan uudella tavalla, vaikka fiktiota kirja onkin.

  Tykkää

 9. Mestaritontun seikkailut aloitin just eilen lapsen kanssa. Olen lukenut tämän toki jo ajat sitten itse lapsena. Suosittelen kaikille lapsiperheille ja lapsenmielisille

  Tykkää

 10. Luen tällä hetkellä Kugane Maruyaman sarjaa Overlord. 8 osaa on käännetty jo japanista englanniksi, menen osassa 5. Erilaista luettavaa, joka todella imaisee mukaansa. Suosittelen!

  Tykkää

 11. Luen Nathan Hilln Nix-kirjaa. Kirja on vasta alussa, mutta on vetänyt minut mukaansa täysillä alusta asti. En malta odottaa, että pääsen taas kotiin kirjan ääreen!

  Tykkää

 12. Tällä hetkellä luen koulussa kirjaa Viha, jonka kylvät. En ole ehtinyt kovin pitkälle, mutta suosittelen silti! Osallistun arvontaan..

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.