About

Bibbidi Bobbidi Book on kahden toimittajan kirjablogi, jossa keskustellaan ja kirjoitetaan kirjoista ja lukemisesta. Joskus eksymme myös muun kulttuurin pariin, kuten teatteriin tai konserttiin. Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi lukemaan blogiamme!

ml3Minä olen Laura, kahta gradua vaille valmis tuplamaisteri ja toimittaja Helsingistä. Ikää olen kartuttanut 28 vuotta ja kirjoja niin paljon, että kirjahyllyni varmasti vielä jonakin päivänä kaatuu päälleni. Loppumattomien kirjapinojen rakentamisen lisäksi rakastan teatteria. Poden myös jatkuvaa kaipuuta lapsuuteni lempikirjojen pariin. Jutellaan lisää vaikkapa Twitterissä @LauraKuivalahti tai sähköpostitse.

Olen Minna, 23-vuotias toimittaja(opiskelija) Jyväskylästä. ml2Töiden ja opiskelun ohella lenkkeilen, valokuvaan ja kirjoitan myös henkilökohtaista blogia. Lukeminen on minulle pakenemista tästä maailmasta, uusien asioiden oppimista ja maailmankuvan avartamista. Lempikirjojani ovat muun muassa Harry Potterit, Sarah J. Maasin A Court of Thorns and Roses -sarja ja klassikot, kuten Ylpeys ja ennakkoluulo. Minut saa kiinni parhaiten Twitterin kautta @Miimh tai sähköpostilla.

Idea Bibbidi Bobbidi Book -blogiin syntyi kesällä 2016, mutta sivusto saatiin kaiken kansan silmille vasta lokakuussa. Nimen keksimiseen meni kuukausi jos toinenkin, mutta tällaisenaan se ilmentää meidän molempien kirjoittajien rakkautta Disney-elokuviin ja niiden satumaailmoihin.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla bibobookblogi@gmail.com. Muistathan seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!

p.s. Kuvat meistä on ottanut Heidi Järvenpää!

Mainokset