Meistä

Bibbidi Bobbidi Book on kahden toimittajan kirjablogi, jossa keskustellaan ja kirjoitetaan kirjoista ja lukemisesta. Joskus eksymme myös muun kulttuurin pariin, kuten teatteriin tai konserttiin. Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi lukemaan blogiamme!

Processed with VSCO with hb2 presetMinä olen Laura Kuivalahti, tuplamaisteri ja toimittaja Helsingistä. Ikää olen kartuttanut 28 vuotta ja kirjoja niin paljon, että kirjahyllyni varmasti vielä jonakin päivänä kaatuu päälleni. Loppumattomien kirjapinojen rakentamisen lisäksi rakastan teatteria. Poden myös jatkuvaa kaipuuta lapsuuteni lempikirjojen pariin. Jutellaan lisää vaikkapa Twitterissä @LauraKuivalahti tai sähköpostitse.

Processed with VSCO with hb2 presetOlen Minna Koivula, 25-vuotias toimittaja ja väitöskirjatutkija Jyväskylästä. Työskentelen tällä hetkellä Jyväskylän yliopistossa journalistiikan väitöskirjani parissa, mutta vapaa-aikani kulutan visusti tieteellisten tekstien ulkopuolella. Lempikirjojani ovat muun muassa Harry Potterit, Sarah J. Maasin A Court of Thorns and Roses -sarja ja klassikot, kuten Ylpeys ja ennakkoluulo. Minut saa kiinni parhaiten Twitterin kautta @Miimh tai sähköpostilla.

Idea Bibbidi Bobbidi Book -blogiin syntyi kesällä 2016 ja sivusto saatiin kaiken kansan silmille lokakuussa. Nimen keksimiseen meni kuukausi jos toinenkin, mutta tällaisenaan se ilmentää meidän molempien rakkautta Disney-elokuviin ja niiden satumaailmoihin. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla bibobookblogi@gmail.com. Muistathan seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa.

Tehtäisiinkö jotakin yhdessä?

Olemme kielen, tekstien ja median ammattilaisia, Tiedämme paljon kirjallisuudesta ja sosiaalisesta mediasta ja innostumme rajattomasti uusista mahdollisuuksista. Olemme muun muassa kouluttaneet kirjastojen henkilökuntaa sosiaalisen median saloihin, sekä järjestäneet kirjallisuutta ja somea harrastavien ihmisten miittejä.

Syksyllä 2018 yhdistimme voimamme Oma Huone -podcastin Ulla Lehtisen ja Anniina Nirhamon kanssa ja perustimme Aami Kollektiivin. Aamin kautta tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia, koulutuksia ja vaikka mitä muuta. Käy lukemassa toiminnastamme Aamin verkkosivuilta ja laita viestiä. Tavoitat meidät sähköpostitse bibobookblogi@gmail.com tai aamikollektiivi@gmail.com.