Video: Kirjahyllyni dekkariaarteet

Tällä viikolla bloggaajat ja muut kirjallisuuden ystävät ovat juhlineet dekkareita ympäri Suomea. Myös me päätimme osallistua Dekkariviikon hulinoihin sopivasti näin teemaviikon päätöspäivänä julkaisemalla blogimme ensimmäisen videon!

Kirjahyllyyni on vuosien varrella kertynyt useampia dekkareita kuin olen ehtinyt lukea. Henkilökohtaisen kirjastoni selkeitä dekkarikuningattaria ovat vähemmän yllättäen Leena Lehtolainen ja Camilla Läckberg. Ylpeästi voin todeta, että kokoelmissani on myös yksi entiseen kotikaupunkiini sijoittuva teos sekä maltalaisen rikoskirjallisuuden helmi.

Olen jossain vaiheessa elämääni ahminut dekkareita todella kovalla tahdilla. Tuon jakson jälkeen voin todeta lukeneeni valtaosan Lehtolaisen tuotannosta, eikä Hämeenlinnan pääkirjaston dekkarihyllyssä ollut montakaan sarjaa, jota en olisi ainakin silmäillyt. Viime vuosina dekkarit ovat jääneet pahasti lukuromaanien jalkoihin, mutta ehkä voisin tänä kesänä hieman ryhdistäytyä. Toisaalta on se kyllä kummallista, että juuri aurinkoisina kesäpäivinä halutaan paneutua synkkienkin rikosromaanien maailmaan. Luulisi pimeän marraskuun olevan sille otollisempaa aikaa.

Olen selvästi jumittunut muutamaan dekkarikirjailijaan, mutta lisäisin lukulistoilleni mieluusti uusia tuttavuuksiakin. Mitä dekkareita sinä suosittelisit minulle? Entäpä mitä ajatuksia tämä kirjallisuuspohdiskelu videomuodossa sinussa herätti? Ainakin ennen seuraavaa videota voisin hankkia editointiohjelman, joka kykenee muuhunkin kuin vain videopätkien tuuttaamiseen yhteen putkeen. Videoaiheita on mielessä jo useampia, katsotaan mitä tässä lähdetään seuraavaksi toteuttamaan!

Hyvää dekkariviikon sunnuntaita kaikille!

allekirjoituslaura

Camilla Läckbergin Enkelintekijä sekä Leena Lehtolaisen Rautakolmio ja Kuusi kohtausta Sadusta saatu arvostelukappaleina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s