Seitsemän päivää, seitsemän videota – tervetuloa teemaviikolle!

Ihanaa maanantaita! Tänään onkin erityisen hyvä maanantai, sillä Bibbidi Bobbidi Bookissa alkaa tänään blogin historian toinen teemaviikko. Se tarkoittaa uutta postausta joka päivä tällä viikolla ja kuten otsikostakin voi jo päätellä, tällä kertaa postaukset saapuvat luoksenne videoiden muodossa!

Tiedossa on ainakin muutama lukuvlogi, ränttäystä lukemiseen liittyvistä aiheista sekä kirjahyllyjen siivoamista. Pistetään viikko kuitenkin käyntiin komeasti harvinaisuudella, sillä tänään saatte nähtäväksi videon, jossa olemme molemmat mukana ja vieläpä samassa fyysisessä tilassa! Asuinpaikkoihin liittyvien haasteiden vuoksi emme ole päässeet tekemään videoita yhdessä, mutta tämän tekeminen oli niin hauskaa, että tulevaisuudessa täytyy yrittää tehdä näitä useammin! Pääset katsomaan videon alta.

Teemme videossa Guilty Reader Book Tagin, jossa paljastamme huonoja tapojamme lukijoina. Millaisia paheita sinulla on? Katso videolta meidän vastaukset, niin jutellaan kommenteissa ja somessa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s