VLOGI: Kirjahyllyn tyhjentämistä (ja Vampyyripäiväkirjoja)

Mulla on jo pitkään ollut projektilistalla mun kirjalaatikoiden siivoaminen. Ostin viime talvena kaksi uutta säilytyslaatikkoa kolmen vanhan lisäksi ja uudetkin laatikot ovat jo päässeet lipsahtamaan täyteen. Yhtenä perjantai-iltana muutama viikko sitten päätin käydä tuumasta toimeen ja käydä jokaikisen kirjan läpi: haluanko tosissani omistaa sen? Jos en, kirja sai lähteä ja jos halusin, sille piti etsiä uusi paikka laatikoista.

Projektiin meni kaksi päivää (ja varmaan kymmenen jaksoa Vampyyripäiväkirjoja), mutta se tuli tehdyksi. Seuraavaksi pitäisi jollain ilveellä päästä eroon niistä kirjoista, joista päätin luopua. Tässä videossa siis kirjalaatikoiden siivoamista ja pieniä kurkkaisia siihen, millaisia kirjoja oikeastaan omistan.

Onko sulla tapana siivota sun kirjahyllyjä usein? Jos on, niin millä perusteella päätät hyllyyn jäävät kirjat! Jutellaan kommenteissa tai vaikka Twitterissä!

allekirjoitusminna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s