VIDEO: Huonoa palvelua maltalaisessa kirjakaupassa – kuusi kirjaa Maltalta

Kuten jotkut teistä ehkä jo tietävätkin, vietin kevään 2014 Erasmus-vaihdossa Maltalla. Nuo muutamat kuukaudet tuntuivat monin tavoin käänteentekeviltä, ja podin kovaa ikävää tuolle pienelle saarivaltiolle pitkään vaihdon päättymisen jälkeen. Vuodet ovat jo himmentäneet vaihtokevään nostalgia-arvoa, mutta kyllä Maltalle on edelleen erityinen lokero varattuna sydämessäni. Niinpä suuntasimme viime viikolla syysloman viettoon tuolle Välimeren saarelle, sillä poikaystäväni ei ollut koskaan aiemmin käynyt siellä.

Matkamuistoiksi haalin tällä(kin) kertaa kirjoja. Ostoksia tehdessä jouduin kuitenkin toteamaan, että ainakin tällä kertaa kohdalleni sattui myyjiä, joiden tuntemus liikkeidensä valikoimasta oli todella rajallinen. Suomessa on ehkä tottunut vähän liian hyvään – myyjät suhtautuvat työhönsä intohimolla, ovat usein itsekin lukutoukkia ja alkavat ainakin etsiä tietoa, jos sitä ei itsellä ole.

Oheisessa videossa esittelen ostamani kirjat, puran kirjakauppatraumat ja kummastelen sitä, miten rumia monet maltalaisista kirjoista ovat.

allekirjoituslaura

Minkä maan kirjallisuudella on erityinen paikka sinun sydämessäsi ja miksi?

 

Ps. Kävitkö jo tutustumassa kirjabloggaajien yhteiseen Kirjakultti-kanavaan Youtubessa? Esittelyvideosta voi bongata tutun naaman, sillä olen mukana kanavalla. Vielä tämän syksyn aikana on luvassa video äänikirjoihin liittyen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s