VIDEO: Kuuntelin koko Calendar Girl -sarjan äänikirjoina ja selvisin hengissä

Äänikirjat ovat minulle tapa tutustua teoksiin, joihin en välttämättä ikinä printtimuodossa tarttuisi. Koska kuuntelen äänikirjoja varsin nopealla tahdilla arkisten askareiden ohessa, kuuntelen jonkin verran myös aika huonoja kirjoja. Ai miksi? No yleensä puhtaasta uteliaisuudesta.

Olen muun muassa kuunnellut koko 12-osaisen Calendar Girl -kirjasarjan. Yli 50 tunnin kuuntelemisen jälkeen voin sanoa, että Audrey Carlanin kirjoittamien teosten ainoita ansioita lienevät kirjoissa käytettyjen lempinimien kiusaannuttavuus.

Koska urakka tuli suoritettua, päätin kuvata oikein kunnon ränttivideon kirjasarjan kauheuksista. Olkaapa hyvä! Katsomalla tämän muutamien minuuttien kestävän videon voit säästää itsesi kymmenien tuntien tuskastuttavalta kuunteluoperaatiolta.

allekirjoituslaura

Oletko sinä lukenut tai kuunnellut Calendar Girl -sarjan? Mitä pidit? Ja olenko minä ainoa, joka kiusaa itseään tuskastuttavan huonoilla kirjoilla?

2 thoughts on “VIDEO: Kuuntelin koko Calendar Girl -sarjan äänikirjoina ja selvisin hengissä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s