VIDEO: Koukuttava mobiilipeli kaikille Harry Potterin ystäville

En ole suuri tietokone- tai mobiilipelien ystävä, mutta tiettyihin höpsötyksiin lähden mukaan. Olen esimerkiksi yhdessä vaiheessa ollut totaalisen koukuttunut lapsille suunnattuihin peleihin, joissa rakennetaan Ice Age- ja Smurffi-kyliä. Sellainen sopivan aivoton näpyttely tuntuu istuvan hyvin omiin pelimieltymyksiini, olenhan aikoinaan pelannut myös paljon The Sims -peliä.

Uusin koukutuksen kohteeni on velhomaailmaan sijoittuva Hogwarts Mystery. Vihdoinkin pääsin opiskelijaksi Tylypahkaan! Tapahtumat sijoittuvat aikaan pari vuotta ennen Harry Potterin saapumista kouluun, joten pelissä esiintyy runsas joukko Potter-kirjoista tuttuja hahmoja.

Tämä peli on todella yksinkertainen, joiltain osin piinallisen puutteellinen ja keskeneräinen, mutta silti hämmentävän koukuttava. Ja tarjoaapa se oppitunnin myös velhomaailman englanninkieliseen sanastoon, joka minulla perustuu vain elokuviin, sillä olen potterini lukenut suomeksi.

Oletko sinä onnistunut koukuttumaan johonkin jopa hölmöltä tuntuvaan peliin?

allekirjoituslaura

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s