Bibobooxmas alkaa! – Seuraa joulukalentereita Instagramissa ja Youtubessa

Erittäin hyvää joulukuuta, rakas lukija! Jouluaattoon on enää ihan pieni hetki ja mikäpä olisikaan parempaa kuin kaksi erillistä joulukalenteria koko joulukuun ajan aina aattoon saakka. Päätimme ruveta tänä vuonna oikein jouluisiksi ja tuoda teille jouluteemasia kirjasisältöjä kolmessa eri kanavassa – alkaen tästä päivästä!

12 Days of Bibobooxmas – Joulukalenterimme Youtubessa lähtee tänään käyntiin Festive Christmas Book Tag -videolla, jossa mietimme muun muassa kirjoja kilttien ja tuhmien listoille sekä kuvitteellista perhettä, jonka kanssa haluaisimme istua joulupöytään. Uusi video ilmestyy aina jokatoinen päivä aatonaattoon saakka! Pistä siis kanava tilaukseen ja muista käydä kommentoimassa videoita.

#bibobooxmas18 – Jo perinteeksi muodostunut joulukalenterimme Instagramin puolella alkaa myös tänään. Kuva-aiheet ilmestyivät jo muutama viikko sitten ja tällä kertaa seassa on aika haasteellisiakin kohtia. Oikeita vastauksia ei kuitenkaan ole, vaan jokaista kohtaa saa tulkita haluamallaan tavalla. Voit osallistua kalenteriin tsekkaamalla haastepostauksesta päivän aiheen ja postaamalla oman kuvasi hashtagilla #bibobooxmas18. Nostamme osallistujien kuvia ig-storyymme aina muutaman päivän välein.

Joulukuu Bibbidi Bobbidi Bookissa – Jotta kaikki kanavamme eivät olisi aivan täynnä joulua, ilmestyy blogissa koko joulukuun ajan postauksia tavalliseen tahtiin. Uutta sisältöä voi siis odottaa joka tiistai ja torstai. Luvassa on täysin jouluun liittymättömiä kirja-arvioita ja aihepostauksia. Aivan kokonaan joululta ei kuitenkaan voi välttyä, sillä koostamme 12 Days of Bibobooxmas -videot joka sunnuntai omaan postaukseensa ja osallistumme myös kirjabloggaajien joulukalenteriin.

Joulukuu on siis Bibbidi Bobbidi Bookin osalta yhtä kimaltelevaa, hyöryävän lämmintä, jouluista vyörytystä. Kauhisteltiin itsekin tätä sisällön määrää joulukuuta suunnitellessamme, mutta samalla innostuttiin vieläkin enemmän. Tästä tulee kaikkien aikojen joulukuu! Tervetuloa mukaan – toivottavasti tykkäät joulusta yhtä paljon kuin me!

4 thoughts on “Bibobooxmas alkaa! – Seuraa joulukalentereita Instagramissa ja Youtubessa

    1. Kiitos ❤ Näitä videoita on todella innostavaa tehdä, ja etenkin Oodi oli inspiroiva, koska siellä oli runsaasti kuvattavaa. Tulen varmasti jatkossa käymään Oodissa paljon, joten ehkäpä sieltä tulee bongattua vielä lisää videoaiheita.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s