Jouluhaaste, lukuvlogi, Oodin avajaiset, kirjalahjat sekä loppuvuoden lukusuunnitelmat – Tältä näyttää 12 Days of Bibobooxmasin ensimmäinen viikko

Joulukuun alusta on kulunut viikko, ja se tarkoittaa sitä, että ensimmäinen kolmannes 12 Days of Bibobooxmas -videojoulukalenteria on takana. Koska emme halunneet tuutata blogia aivan täyteen videosisällöillä, päätimme koota jouluun asti näin sunnuntaisin saman otsikon alle kaikki viikon aikana julkaistut videot.

Ensimmäinen videoviikko on ollut todella innostava, ja on ollut ihanaa, kuinka suurella kiinnostuksella videomme on otettu vastaan. Jokainen katselukerta, tykkäys ja kommentti kannustavat istumaan editointiohjelman ääreen yhä uudelleen ja uudelleen.

Joulukuun alussa julkaisimme yhteisvideon, jollaista meiltä on toivottu paljon. Valitettavasti Helsingin ja Jyväskylän väliset kilometrit hankaloittavat saman kameran ääreen istumista, mutta onneksi näitä tilaisuuksia on tänä syksynä ollut jo useampia (kirjapaheet, Hel-YA! sekä Helsingin kirjamessut)! 12 Days of Bibobooxmas -maratonin aloitti Festive Christmas Book Tag.

Lukuvlogit ovat kirjatuben suola ja sokeri, joten Minna videoi viiden päivän ajan lukemisiaan. Spoiler: Minna ehtii viidessä päivässä tarttua kahteen fyysiseen kirjaan ja yhteen äänikirjaan.

Itsenäisyyspäivän aattona avattiin Helsinkiin keskustakirjasto Oodi. Laura kävi tutustumassa tähän arkkitehtuuriltaan henkeäsalpaavaan kirjastoon ennen vajaisruuhkia. Erityismaininta kirjaston mahtavista unisex-vessoista.

Joululahjoja voi ostaa muillekin kuin aivan lähipiirinsä jäsenille. Laura lähti kirjakaupoille tarkoituksenaan hankkia pari pakettia Joulupuu-keräykseen. Ostosten lomassa tarjoillaan kelpo joukko hyviä lahjavinkkejä lapsenmielisille lukijoille.

Tänään julkaistussa videossa Minna käy läpi loppuvuoden lukusuunnitelmiaan. Mitkä kirjat Minna haluaa vielä lukea ennen kuin on aika kääntää kalenterista esiin vuoden 2019 ensimmäinen päivä?

Oletko jo ehtinyt katsoa tämän viikon videot? Mitä ajatuksia ne sinussa herättivät ja nousiko joku pätkä omaksi suosikiksesi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s