Uudistimme Bibbidi Bobbidi Bookia – uusi visuaalinen ilme ja uudet kategoriat!

Viime viikkoina blogiamme vilkuilleet ovat saattaneet sen huomatakin – siis uuden visuaalisen ilmeemme! Se on elänyt ja hengittänyt viimeiset kaksi viikkoa, mutta nyt se alkaa olla pikkuhiljaa valmis esiteltäväksi maailmalle.

Vanha ulkoasumme oli jo kaksi ja puoli vuotta vanha – siis varsin taaperoikäinen. Kaipasimme blogillemme jotain uutta ja raikkaampaa (ja lisää tallennustilaa kaikille valokuvillemme!). Pidimme kiinni vanhan ulkoasun lämpimästä ilmeestä, mutta vähensimme persikkaista sävyä ja lisäsimme valkoista. Miltä muutos näyttää sinun silmääsi?

Visuaalinen ilmeemme ei ole ainoa muutoksen kokenut asia. Selvensimme myös postaustemme kategorioita. Ylimmän tason kategorioita on nyt viisi: kirjallisuus, lukeminen, muu kulttuuri, bloggaaminen ja vieraskynä. Kirjallisuus-kategorian alta löydät perinteiset kirja-arviot ja -vinkkaukset. Tämän osion alakategorioita ovat genret, kirjallisuuden ikäsuositukset sekä julkaisutyypit. (Löydät täydellisen listauksen kategorioista tämän postauksen lopusta!) Lukeminen-kategoriasta löydät lukemiseen  ja kirjallisuuteen liittyvät aihepostaukset. Alakategorioista löytyvät muun muassa kuukauden luetut ja yhteispostauksemme, sekä formaatin mukaan videot ja podcastit. (Myös kaikki jouluun liittyvät postaukset ovat täällä!)

Processed with VSCO with hb2 preset

Muu kulttuuri -osioon niputimme teatteri-arviot, tv-sarjat ja elokuvat. Vieraskynä-kategoriasta löydät nimensä mukaisesti muiden kuin meidän kirjoittamia tekstejä ja kaikki bloggaamiseen liittyvä viisautemme on koottu vielä omaan kategoriaansa. Näitä ylätason kategorioita pääset helpoiten selaamaan oikella (tai mobiilissa sivun alalaidassa) sijaitsevan sivupalkin kautta. Rakentelemme sivustoa vielä kevään mittaan niin, että pääset lopulta helposti käsiksi kaikkiin alakategorioihin. Tällöin mieleisen kirjallisuuden etsiminen Bibbidi Bobbidi Bookista on entistä helpompaa.

Ulkoasun ja kategorioiden ohella uudistimme tietenkin vielä omat naamakuvamme. Entiset olivat syksyltä 2016 ja vaikka ne olivatkin erittäin toimivat, olemme me muuttuneet aikalailla kahden ja puolen vuoden aikana. Tällä kertaa napsimme naamakuvamme itse – photo creds siis meille!

Processed with VSCO with hb2 preset

Palautetta uudesta ulkoasusta, kuvista ja varsinkin kategorioista saa laittaa tulemaan kommenttilootan tai somen kautta! Meitä voi seurata Facebookissa ja Instagramissa, sekä molempien omien Twitter-tilien kautta (Laura täällä ja Minna täällä).

Alta löydät vielä täydellisen listauksen kategorioista. Toimikoon se väliaikaisena helpotuksena navigoinnissa, kunnes saamme pysyvämmän ratkaisun aikaiseksi. Kivaa torstaita sulle!

Lisäksi postauksia on mahdollista selata kirjoittajan mukaan: Minnan tekstit ja Lauran tekstit.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s