Tervetuloa Kirjastokierrokselle! – Helmikuun kirjatubevideot

Helmikuussa blogimme tubekanavalla ehti tapahtua vaikka ja mitä, vaikka kyseessä olikin vuoden lyhin kuukausi. Jos et ole vielä ehtinyt katsoa kaikkia videoita, on nyt mitä mainioin hetki ottaa hyvä asento ja upota hetkeksi kirjatubemaailmaan.

Kuukauden ensimmäisessä videossa kurkistettiin perinteisesti edellisen kuukauden lukusaldoon. Aloitin vuoden viiden tähden kirjalla, mutta onnistuin myös lukemaan kaksi yhden tähden (!!!!) kirjaa. Myös äänikirjapuolella kuukauden saldoon mahtui hitusen heikompia kirjoja.

Minulla on aina hauskaa kirjatubevideoita kuvatessani, mutta tämän haastevideon parissa minulla oli aivan erityisen mukavaa. Tarkoituksena oli löytää omasta hyllystä kahdeksassa minuutissa 20 kirjaa, jotka vastasivat tiettyihin kysymyksiin. Mitä luulet, selvisinkö haasteessa loppuun saakka?

Kirjastokierroksella on tubekanavamme uusi sarja, jossa nimensä mukaisesti tutustutaan erilaisiin kirjastoihin. Aloitin sarjan kunnianhimoisesti Ivalossa, jossa olin tammikuussa työmatkalla. Pohjoisessa kirjastossa täytyy huomioida monia kieliä.

Helmikuun viimeisessä videossa kaivelin kuppikaappejani ja nostin esille rakkaimmat mukini. Samalla vastailin kiinnostavaan Books and Tea -haasteeseen, jonka takana on Bookishteapartyn Katri.

allekirjoituslaura

Millaisessa kirjastossa haluaisin uuden videosarjamme vierailevan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s