Vanhojen postausten selaaminen on nyt helpompaa – tässä tulee arkisto!

Bibbidi Bobbidi Bookista on jo kauan puuttunut hyvin toimiva arkisto – mutta ei enää! Pääset nyt helposti selaamaan vanhoja postauksia sekä kirjoittajan että kategorian mukaan Arkisto-välilehden kautta. Samaiselta välilehdeltä pääset myös suoraan blogin pääkategorioihin eli kirjallisuuteen, lukemiseen, muuhun kulttuuriin, bloggaamiseen sekä vieraskyniin.

Toivottavasti uusi navigaatio helpottaa vanhoihin postauksiin tutustumista! Meille voi aina lähettää palautetta palautelomakkeen kautta, sähköpostilla tai vaikka ig:ssä. Palataan taas seuraavan kerran kirja-aiheilla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s