Lokakuun videoissa vierailtiin kaksilla kirjamessuilla ja laadittiin useampiakin kirjalistoja

Hiljaisen syyskuun jälkeen Youtube-kanavamme heräsi henkiin lokakuussa. Vaikka edelleen välttelen tietokoneen käyttämistä, on kirjavideoiden tekeminen pitänyt minut järjissäni näinä pimenevinä syyspäivinä. Videoita on tullut nyt kerran viikossa (aiheita kyllä olisi vaikka julkaisutahdin kolminkertaistamiseen), joten käydään tuttuun tapaan läpi viime kuussa julkaistut videot.

Tein keväällä listan asioista ja kirjoista, joihin halusin paneutua kesän aikana. Vihdoin armottomimmankin kesäfanin oli aika tunnustaa, että enää ei ole kesää jäljellä eli oli hyvä aika käydä läpi nuo tavoitteet ja katsoa kuinka moni niistä toteutui.

Lokakuussa vierailin ensimmäistä kertaa elämässäni Turun kirjamessuilla. Päivä oli innostava, mutta myös vähän uuvuttava kuten messupäivät yleensä ovat.

Syyskuussa luin todella paljon kirjoja, mutta suuri osa niistä jäi aika valjuiksi lukukokemuksiksi. Koostevideo oli kuitenkin tässäkin kuussa yksi kanavamme katsotuimpia.

Lokakuu oli tosiaan myös blogimme synttärikuukausi, ja juhlistin sitä Youtuben puolella listaamalla kymmenen asiaa, jotka kirjasome on muuttanut elämässäni. Olen edelleen maailman onnellisin siitä, että päätimme perustaa blogin yhdessä Minnan kanssa kolme vuotta sitten!

Vuoden alussa kokosin myös listan kevään uutuuskirjoista, jotka halusin lukea. Koska nuo kirjat on nyt luettu, päätin kertoa teillekin tuomioni noista kirjoista.

Eikä lokakuu ole tietenkään lokakuu ilman Helsingin kirjamessuja, joilla olimme Minnan kanssa yhdessä jo kolmatta kertaa. Päivä oli raskas, mutta ruuhkan keskeltä löytyi myös ihania kirjahetkiä.

allekirjoituslaura

Mikä lokakuun videoista oli sinun suosikkisi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s