Kiitos kaikille joulukalentereihimme osallistuneille ja oikein hyvää joulua!

Joulukuu on tänäkin vuonna ollut meille erityisen kiireistä aikaa. Youtube-kanavallamme on ilmestynyt näiden 24 päivän aikana yhteensä kaksitoista videota 12 Days of Bibobooxmas -videokalenterin muodossa. Instagramissa olemme puolestaan emännöineen #Bibobooxmas19-haastetta, johon on tullut yli 800 kuvaa! Ihan käsittämätön määrä! Viime vuoden kuvahaasteeseen tuli noin 450 kuvaa ja vuonna 2017 noin 300 otosta. Ette voi edes uskoa, kuinka upeaa on nähdä niin monen innostuvan kuvahaasteestamme ja näkevän valtavasti vaivaa upeiden otosten eteen. Innoittavien kirjakuvien ohessa on käyty myös mielenkiintoisia ja paikoitellen hyvinkin syvällisiä keskusteluja. Myös me itse olemme inspiroituneet kuvahaasteesta, ja kirjakuvia on ollut erityisen mukava ottaa näin vuoden lopulla haastavista valo-olosuhteista huolimatta!

Kahden joulukalenterin lisäksi olemme toki päivittäneet blogiamme ja pyörihän Instagramissa kaksi kirja-arvontaakin. Joulukuu on totisesti ollut meille sisällöntuottamisen kulta-aikaa. Itse asiassa tuntuu vähän haikealta jättää videokalenteri ja joulukuvahaaste taakse.

Ei kuitenkaan hätää, emme aio suinkaan hiljentyä valtavan pitkille joululomille. Videoita on luvassa tuttuun tapaan keskiviikkona ja sunnuntaina ja blogipostauksia tiistaina, torstaina ja lauantaina. Paitsi että…

Kun vuosi vaihtuu, on tietysti aika katsoa hitusen sekä taakse- että eteenpäin. Niinpä vuodenvaihteen molemmilla puolilla on luvassa RUNSAASTI kirjalistoja, koontipostauksia ja yhteenvetoja vuoden kirjallisista tapahtumista. Lisäksi tapaninpäivänä alkaa #aamilukumaraton! Muista siis välillä laskea suklaarasia sekä joululahjakirja käsistäsi ja tulla kurkkimaan mitä kaikkea täällä meidän tontillamme tapahtuu.

Toivotamme teille kaikille ihanan rauhallista ja rentouttavaa joulua! Olkoot vatsanne täynnä jouluherkkuja ja lomalukemistossanne piinallisen kova lukuimu!

2 thoughts on “Kiitos kaikille joulukalentereihimme osallistuneille ja oikein hyvää joulua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s