Mahtuuko kokonainen kuukausi yhteen videoon ja muita tärkeitä kysymyksiä

Ei voi olla kesäkuun viimeinen päivä, se ei ole yksinkertaisesti mahdollista! Mihin ihmeeseen ensimmäinen kolmannes tätä kesää on jo ehtinyt vilahtaa?

No, eipä se asia päivittelemällä parane, joten siirrytään katsomaan millaisia videoita kirjatubekanavallamme kesäkuussa ilmestyi.

Kuukausi alkoi tuttuun tapaan edellisen kuun luettujen kirjojen kertauksella. Toukokuu tarjoili minulle ihanan paljon viiden tähden kirjoja, joten loistavat lukuvinkit kannattaa käydä nappaamassa talteen!

Toukokuun suurprojektini videoiden suhteen oli taltioida koko kuukausi yhteen videoon. Alle puoleen tuntiin puristin siis kaikki toukokuun 31 päivää, joihin mahtui muun muassa innostavia kirjapaketteja, aurinkoisia pyöräretkiä ja yhdet pikkuruiset ylioppilasjuhlatkin.

Seuraavan videon kuvaaminen ja julkaiseminen oli minulle aika vaikeaa. Olen etenkin tämän vuoden aikana pohtinut paljon sitä, millä perusteella valitsen lukemani kirjat ja ketä varten luen. Ajatusralli lähti liikkeelle, koska vapaa-ajan lukuharrastukseen lomittuvat myös tämä kirjasomettaminen sekä työni toimittajana. Myös Black Lives Matter -liike lisäsi vauhtia ajatusjunaani.

Minulta on useampaan otteeseen pyydetty lukuvinkkejä nuortenkirjojen puolelta, joten toteutin toiveen nyt oikein kunnolla ja listasin 36 mahtavaa nuortenkirjaa. Nämä sopivat muuten myös aikuisten lukemistoon mitä mainioimmin!

Vaikka rakastan kirjoja, jotkin asiat ja kliseet ärsyttävät niissä aivan valtavasti. Päätin siis listata kymmenen asiaa, jotka totisesti saavat minut kihisemään kiukusta, jos ne tulevat vastaani kesken rauhallisen lukuhetken.

Jotta ei nyt mentäisi täysin negatiiviselle linjalle, oli tietysti pakko listata myös kymmenen asiaa, joista pidän erityisen paljon kirjoissa. Enemmänkin olisi varmasti löytynyt, ovat nuo kirjat nyt sen verran ihania!

Rakastan kirja-aiheisia haasteita, joten tartuin tietysti kumpi mieluummin -tyyppiseen videohaasteeseen. Videolla selviää muun muassa suhtautumiseni kirjojen elokuvaversioihin.

Kesäkuun päätti kolmen päivän mittainen lukuvlogin, jonka taltioin kesäkodissamme ollessani siellä etätöissä. Pääsette muun muassa tutustumaan hieman liioiteltuun kirjakasaani sekä pieniin yllätyksiin, joita mökkijärvemme joutsenet pihamaallemme ovat jättäneet.

allekirjoituslaura

Mikä oli sinun suosikkisi kesäkuun videoista?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s