Elokuun videoissa vallitsi rikkumaton kesätunnelma, mutta mukaan mahtui myös kyyneleitä

Suurimman osan elokuusta nautiskelin kesälomasta, joten tietokone ja puhelin unohtuivat monena päivänä täysin. Senpä vuoksi viime kuun videoiden julkaisupäivissä oli pientä heittoa ja kommentteihin vastailu laahaa viikkoja jäljessä, mikä on todella kurjaa. Elokuussa koitti kuitenkin vihdoin se päivä, että kanavamme tilaajamäärä ylitti 800! Kiitoksia kaikille, jotka ovat kanavamme tilanneet ja videoitamme katselleet! Ja jos et vielä ole tilannut, olisi hienoa, jos tilaisit kanavamme. Tuhat tilaajaa siintää jo horisontissa ja olisihan se upeaa päästä tuollaisiin lukemiin.

Mutta kuten asiaan kuuluu, seuraavaksi ovat vuorossa elokuussa julkaistut videot.

Kuukauden aluksi käänsimme tuttuun tapaan katseet edellisen kuukauden lukulistaan. Reading Rush hallitsi vahvasti heinäkuun kirjalistaani, mutta onneksi se myös selätti alkukuussa vaivanneen hitaan lukemisen kauden.

Muistan, että lukiessani Harry Potter ja puoliverinen prinssi -kirjan ensimmäisen kerran, itkin tauotta 50 sivun ajan. Tällä lukukerralla itkussa oli pieniä taukoja, mutta kyllähän tuo nyt aikamoiseksi vetistelemiseksi meni. Huomasin myös herkistyväni joistain sellaisista kohdista, jotka aiemmin eivät olleet osuneet näin syvälle.

Heinäkuun lukuvlogiputkesta huolimatta tuntui, etten ollut pitkään aikaan tehnyt ihan arkista lukuvlogia. Niinpä päätin tallentaa kesälomani alun, johon kuului muun muassa öinen ninjatappelu, hemmotteluhoitoa, karjalanpiirakoiden tekemistä sekä parvekkeella lukemista.

Loman aluksi päätin istahtaa alas ja jakaa hieman omia kuulumisiani. Pitkän koronakevään ja -kesän jälkeen oli ihanaa päästä lomalle, ja olihan vielä tuossa vaiheessa edessä ne kauan odotetut häät. Vastasin myös muutamiin Instassa saamiini kysymyksiin.

Koska syksy 2020 alkoi jo uhkaavasti lähestyä, halusin tehdä koonnin syksyn 2019 eniten odottamistani kirjoista ja mitä mieltä niistä lopulta olin. Lukulistani heittelehtimisestä ja armottomasta lukuruuhkasta kertoo se, että edes kaikkein eniten odottamiani kirjoja en aina ehdi lukea heti ilmestymisen jälkeen.

Teen harmillisen harvoin yksittäisiin kirjoihin keskittyviä videoita, mutta Anniina Mikaman Tinasotamiehet totisesti ansaitsi sellaisen. Taikuri ja taskuvaras -trilogian päätösosaa käsitellään videon alkupuolella spoilerittomasti, mutta huolellisten varoitusten jälkeen ruodin videon lopussa kirjan käänteitä myös vähän tarkemmin.

On kyllä ironista, että kirjatubettamiseen keskittyvässä haastevideossa olen onnistunut saamaan kuvan ja äänen epäsynkkaan. Mutta ehkä me pystymme elämään tämän kanssa. Behind the Booktube -haasteeseen oli ihanaa vastata, ja toivon todella, että saamme kirjatubeyhteisöön tulevaisuudessa uusia jäseniä!

Kuukauden päätteeksi otin vihdoin käsittelyyn Artemis Fowl -elokuvan trailerin, jonka armottomasta kamaluudesta olen kärsinyt jo kuukausien ajan. Aivan pianhan tuo lapsuuteni (ja nykyään myös aikuisuuteni) lempikirjan pohjalta tehdyn elokuvan pääsee näkemään Suomessakin. Tai pohjalta ja pohjalta, aika paljon vapauksia tuossa elokuvassa on otettu!

Millaisia videoita haluaisit nähdä syyskuussa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s