Lokakuun videoissa hyvästeltiin kesäkoti ja suunniteltiin hullunrohkeaa kirjoitusprojektia

Omituista, että tätä eriskummallista vuotta on enää puolitoista kuukautta jäljellä. Ja että marraskuutakin on kulunut jo yli viikko! Pienestä viivästyksestä huolimatta käydään nyt kuitenkin tuttuun tapaan läpi lokakuussa julkaistut videot.

Syyskuu oli ihanan kesäloman jälkeen armottoman väsynyt ja väsyttävä, mutta sain sentään luettua ihan mukavasti kirjoja. Oikeastaan tänä syksynä olen ihanasti löytänyt lukurutiinini, kun töiden jälkeen ei ole pahemmin huvittanut nousta sohvalta. Ja mikä olisikaan syksymöllöttämiseen parempi seuralainen kuin kirja.

Toukokuussa tallensin kaikki 31 päivää yhteen pitkään vlogiin, ja se oli niin mukava projekti, että toteutin saman myös syyskuussa. Näihin tunnelmiin on ihana palata jälkikäteen. Tosin näiden videoklippien kuvaamisessa ja niiden editoimisessa on sen verran paljon työtä, että seuraavaa kuukausikatsausta saadaan taas odottaa jonkin aikaa.

Kävin katsomassa Tove-elokuvan, ja se oli niin inspiroiva, että päätin laatia seitsemän kulttuuriunelman listan. Pienet arkeen istuvat projektit ovat sellaisia, joita tähän jatkuvasti itseään toistavaan arkeeni juuri nyt kaipaan.

Lokakuussa oli aika laittaa kesäkoti meidän osaltamme talviteloille, joten päätin ikuistaa vuoden viimeiset kesäkotikuulumiset vlogin muotoon. Viikonloppuun mahtui rutkasti haravoimista (=äänikirja-aikaa) ja dekkareita.

Sanoinhan jo, että olen aivan kauhuissani siitä, kuinka vähän tätä vuotta on jäljellä. Yksi syy järkytykseeni on se, että Helmet-lukuhaasteeni ovat vielä auttamattomasti kesken. Väitän, että tämän vuoden haaste on edellisiä vuosia hankalampi. Olen lukenut ja kuunnellut kyllä runsaasti kirjoja, mutta nyt sellaisia erityisen vaikeita kohtia on paljon enemmän kuin ennen. Täsmälukemista siis tiedossa.

Intoa puhkuen julistin lähteväni mukaan Nanowrimoon eli tavoitteenani on (oli?) kirjoittaa 50 000 sanan romaani marraskuun aikana. Lokakuussa katsoin innolla kirjoittamisvideoita, kuutelin podcasteja,ja päätin jakaa omat suosikkini myös teille inspiraatioksi.

Seuraavalla videolla pureuduinkin omiin kirjoitussuunnitelmiini sekä siihen, miten valmistauduin ennakkoon marraskuun pähkähulluun urakkaan. Voi että kun näytän videolla luottavaiselta. Täytyy nimittäin tunnustaa, että kirjoitussuunnitelmat eivät ole edenneet kuten olisi pitänyt. Työni näyttää ahkerasti sabotoivan vapaa-ajan projektejani tällä hetkellä. Mutta siitä lisää jollain tulevalla videolla.

Lokakuun viimeisessä videossa paneuduin Twitterissä kiertäneeseen haasteeseen, jossa oli tarkoitus vastailla 26 hyvin erilaiseen, mutta lopulta aika mukavaan kysymykseen. Saatte muun muassa kuulla kenelle kummittelisin, millainen olisi täydellinen päivä ja mikä on suurin saavutukseni.

Iloa ja valoa teidän jokaisen marraskuuhun! Tai jos se tuntuu liioittelulta näinä hämärtyvinä päivinä, niin ainakin toivon jaksamista sinne puolelle ruutua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s