Paketeista paljastuneet kirjat – kiitos Joulupukki!

Meidän molempien joululahjalistoilla oli luonnollisesti kirjoja tänä vuonna ja molempien lahjakasoista tietenkin paljastui myös näitä kovia paketteja. Alla kertaus, mitä käärepapereista oikein tänä vuonna löytyikään!

bibobook_minnanjoululahjat2

Minna: Olin ollut kiltti, sillä muiden lahjojen lisäksi Pukki toi minulle tänä vuonna yhteensä kahdeksan kirjalahjaa. Kuvassa on näistä kuusi, sillä kaksi teosta sain parhaalta ystävältäni (Kiitos Jenni!) jo ennen joulua ja jätin nämä kirjat Jyväskylään loman ajaksi. Jennin antamasta paketista tuli Kerstin Gierin Unien kirjat -sarjan ensimmäinen ja toinen osa, Lupaus ja Vala, jotka hyllystäni puuttuivat. Tarkkasilmäinen ystävä oli bongannut tämän videosta, jolla esittelen kirjahyllyäni.

Jouluaattona avatuista paketeista ilmestyikin sitten monipuolisesti hieman kaikkea. Sain toivomani sarjakuvateoksen, Vihan ja Inhon Internet, jonka toinen tekijä on ammatillisesti suuresti kunnioittamani Johanna Vehkoo. Lisäksi sain mukavasti toivomaani YA fantasiaa eli Leigh Bardugon Wonderwoman – Warbringer -kirjan ja Maggie Stiefvaterin uusimman teoksen, All the Crooked Saints (jota aloin jo lukemaan). Myös kuvitettujen Harry Pottereiden kokoelmani kasvoi, sillä sain odotestusti Azkabanin vangin lahjaksi sukulaisiltani.

Paketista paljastuivat myös hassunnäköinen oranssi painos Diana Gabaldonin Matkantekijä-sarjan toisesta osasta, Dragonfly in Amber, sekä yllätyslahjana Elina Innasen Vegaanin aamupalakirja. Kiitos suuresti Joulupukille, nautin varmasti jokaisesta tänä vuonna saamastani kirjalahjasta!

Joululahjat

Laura: Olen ollut tänä vuonna siitä onnellisessa asemassa, että olen päässyt moniin kiinnostaviin kirjauutuuksiin käsiksi työpaikkani kautta tai järjettömän kirjastotuurin myötä. Tämän vuoksi oma toivelistani sisälsi vain yhden kirjalahjan, ja onnekseni tämä odotettu kova paketti löytyi punaisesta lahjasäkistä.

Henkilökohtaisessa kirjastossani majailee jo kuvitettu versio Harry Potter ja Azkabanin vanki -teoksesta, mutta kirjasarja täytyi toki lähteä rakentamaan kokonaiseksi. Niinpä toivomani kuvitettu Harry Potter ja viisasten kivi odottaa nyt lukuvuoroaan kirjavuorteni uusimpana tulokkaana.

Oli muuten hauskaa, että molempien siskojeni antamista paketista paljastui selvästi blogikuvauksia varten ajateltua rekvisiittaa. Kuvausinnostukseni ja kauniiden esineiden himo on näemmä välittynyt myös sinne asti.

Saitko sinä joulupaketista toivomiasi kirjoja?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s