VIDEO: Minnan kirjahyllyssä

Meillä on ollut viimeisen vuoden aikana erilaisia videoideoita vaikka muille jakaa, mutta toteutus on uupunut. Nyt synttäriviikolla otettiin kuitenkin itseämme niskasta kiinni ja päätettiin, että molemmat tekee yhden videon. Koska videoita ei aikaisemmin ole juuri blogissa näkynyt, päätettiin esitellä meidän molempien kirjahyllyt. Alta löydät ensimmäisen videon, tervetuloa kierrokselle Minnan kirjahyllyyn!

Hyllystäni löytyy erityisen paljon kahden kirjailijan teoksia. Nuo kirjailijat ovat Cassandra Clare ja Sarah J Maas. Maas on esiintynyt blogissa useamman kerran, sillä olen arvioinut A Court of Thorns and Rosesin sekä A Court of Mist and Furyn. Sain itseasiassa postissa tänään sarjan kolmannen osan, A Court of Wings and Ruinin, fyysisen kappaleen, joten siitäkin on tulossa arvio vielä tässä kuussa.

Clarea on näkynyt täällä vähemmän, sillä aloitin Mortal Instruments -sarjan lukemisen jo kauan ennen kuin aloitimme Bibbidi Bobbidi Bookin. Sain sarjan viimeisen osan luettua vasta muutama viikko sitten… Tulen kuitenkin tulevaisuudessa arvioimaan Claren kirjoja, sillä en ole lukenut vielä Infernal Devices -sarjaa tai Dark Artifices -sarjaa. (Vaikka molempia löytyy hyllystä…)

Videota oli mukavaa tehdä, toivottavasti se näkyy lopputuloksesta. Ideoita uusiin videoihin ja palautetta tämän kertaisesta otetaan ehdottomasti vastaa!

Synttäriviikko jatkuu taas huomenna, stay tuned!

allekirjoitusminna

p.s. Me julkaistaan tulevaisuudessa video kerran kuussa, näitä on siis lupa odottaa lisää!

7 thoughts on “VIDEO: Minnan kirjahyllyssä

  1. Hyvää synttäriviikkoa, ihanat Bibbidi Bobbidi Bookin naiset! Ootte yksi ihan mun suosikkikirjablogeista, mahtavaa kun ootte olemassa! Mua jäi vielä kiinnostamaan, mitä kirjoja niistä neljästä sängyn alle päätyneestä muovilaatikosta löytyy. Ehkä niistä kuullaan vielä joskus tulevaisuudessa? 😀 Jään innolla odottelemaan kuukausittaisia videoita!

    Tykkää

  2. Kiitos Ulla! Mukavaa kuulla että tykkäät, tätä blogia on ollut myös aivan ihanaa päivittää tämän kuluneen vuoden ajan.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s