Video: Joulun kirjavuori ja salainen hautausmaaoperaatio

Tänäkään vuonna kalenteriini ei ole punaisella tussilla merkitty päivätolkulla joululomaa, vaan sain tyytyä niihin neljään vapaapäivään, jotka aaton osuminen sunnuntaille meille tavallisille työssäkäyville soi. Nuo neljä vapaapäivää olivat kuitenkin erittäin odotettuja ja hartaasti etukäteen suunniteltuja. Perinteisesti perheemme joulunviettoon kuuluivat toki kaikki klassikot kinkusta kuuseen ja lautapeleistä lahjoihin. Minulle kaikkein odotetuinta oli kuitenkin rauhallinen lukuaika.

Varauduin joululomaani etukäteen pakkaamalla reissukassini puolilleen kirjoja. Myönnän, kymmenen kirjaa neljälle päivälle oli ehkä pientä liioittelua, mutta parempihan se on olla valinnanvaraa. Vapaideni aikana ehdin lukea kaksi ja puoli kirjaa. Ihan mukava saavutus siihen nähden, että ehdin lisäksi viettää aikaa perheeni kanssa ja torkkua kiitettävän määrän päiväunia.

Joulukirjat (1)

Jotta joulutunnelmista voisi pitää kiinni vielä hieman pyhiä pidempään, pääsemme hyppäämään joulun lukutunnelmiin vielä videon muodossa. Paljastan samalla myös perheemme joulupäivän hautausmaakäynnin salaisen perinteen. Olemme oikeita kynttiläninjoja!

allekirjoituslaura

Videon musiikki: Robert Farmer

One thought on “Video: Joulun kirjavuori ja salainen hautausmaaoperaatio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s