VIDEO: Kolme tuntia viikossa kirjablogin parissa ja tuhat eteenpäin siirrettyä velvollisuutta

Minna julkaisi jo keväällä katsauksen omaan blogiviikkoonsa, joten johan se oli minunkin aika tarttua tähän haasteeseen. Syyskuun alussa otin kameran kouraani, ja seurailin blogiin liittyviä askareitani viikon ajan.

Kuten videollakin sanon, Bibobookiin käyttämäni aika vaihtelee valtavasti viikosta toiseen. Tätä videota seuranneella viikolla uhrasin blogille noin kaksi tuntia, kun taas tällä viikolla olen jo tähän mennessä saanut käytettyä editointiohjelman ja tekstitiedostojen äärellä 7,5 tuntia ja veikkaan pääseväni lähemmäs kymmentä tuntia ennen kuin viikko kuluu loppuun. Harvemmin luku ihan nollaan putoaa, sillä yleensä aina on vähintään yksi blogipostaus tulilla.

Tämä video kuvaa varsin tavallista viikkoani kirjabloggaajana. Useampana päivänä tulee tehtyä kaikkea pientä, mutta vähän turhan usein asiat tahtovat jäädä ihan viimeiseen hetkeen. Tässä olisi parannettavaa!

allekirjoituslaura

2 thoughts on “VIDEO: Kolme tuntia viikossa kirjablogin parissa ja tuhat eteenpäin siirrettyä velvollisuutta

  1. Tosi kiva video! Tunnistin monta asiaa omasta kirjabloggaajan arjestani, vaikkei siihen kuulu videohommia (eikä kyllä oikeastaan valokuvaustakaan). Postauksia tulee joskus naputeltua illan viimeisinä tunteina, tosin olen koettanut pyrkiä siitä eroon mutta tässä sitä taas ollaan, ajattelin aloittaa yhden jutun kun vielä ei nukuta. 😀 Ja on tosiaan kummaa, miten itsekin miellän bloggausjonossa pisimpään roikkuneet tapaukset rästihommiksi vaikkei mitään oikeaa deadlinea ole olemassa postaukselle. Hmm, tälläkään viikolla en ole (vielä!) saanut aikaiseksi sarjakuvajuttua Nanna-albumeista, mutta kun en oikein kehtaisi uusia kirjastolainoja roikkuvan blogijutun vuoksi niin pitänee koettaa tsemppailla viikonloppuna… ehkä. 🙂

    Tykkää

    1. Mulla odottaa pöydällä koko ajan kasvava pino luettuja kirjoja, joista haluaisin kirjoittaa. Niille ei ole vielä varsinaista deadlinea, joten työhön tarttuminen tuntuu hankalalta, minulla viimeisen hetken pakko on paras motivaattori. Olisi myös ihanaa saada postauksia valmiiksi odottamaan julkaisua. Ehkä vuosi sitten minulla oli hetken aikaa tilanne, että ajastin postauksia jonnekin monen viikon päähän, koska olin saanut kirjoitettua niin monta postausta puskuriksi. On mukavaa, kun jotain on valmiina, se myös helpottaa sitä, ettei ihan kauhean myöhään tarvitsisi valvoa 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s