Lukusuunnitelmia, reaktiovideo ja lukuvlogi – Tammikuun kirjatubevideot

Tiesithän, että julkaisemme YouTube-kanavallamme videon joka keskiviikko? Kirjatubettaminen on lähtenyt nyt sen verran omille raiteilleen, ettemme ole viime aikoina linkanneet tuoreeltaan uusia videoita tänne blogin puolelle. Jatkossa olisi kuitenkin tarkoitus koostaa näin kuukauden lopuksi kaikki kuukauden aikana julkaistut videot yhteen postaukseen.

Kannattaa silti myös tilata kanavamme ja käydä kurkkimassa joka viikko, mitä uusia kirjakuulumisia päivitämme sinne! Muista myös tykätä videoista ja kommentoida.

Laura on ottanut tavakseen julkaista aina kuun vaihteessa tiiviin katsauksen edellisen kuun aikana lukemistaan ja kuuntelemistaan kirjoista. Mukaan mahtuu aina pieni arvio kustakin teoksesta, vaikka tarkoitus on pitää videot siedettävän mittaisina. Joulukuu oli varsin epätyypillinen lukukuukausi Lauralle, sillä lukujonon kärkeen kiilasi useampiakin runo- ja tietokirjoja.

Seuraavaksi olikin aika kääntää katse vuoden 2019 lukusuunnitelmiin. Laura listasi omia lukutavoitteitaan myös täälä blogin puolella, mutta videolla parrasvaloihin pääsevät kaksitoista hyllynlämmittäjää. Yhtään niistä ei ole muuten vieläkään aloitettu.

Rupi Kaurin teos Maitoa ja hunajaa on pyörinyt kirjasomessa niin ahkeraan, että olihan siitä pakko ottaa selvää. Laura kuvasi tunnelmansa paneutuessaan tähän varsin henkilökohtaisia aiheita riuskoin ottein käsittelevään opukseen.

Joskus meistä vahvimmatkin sortuvat houkutuksille. Niin kävi Lauralle erään Instagram-mainoksen edessä, ja niin lähipostiin saapui paketti Kiinasta asti. Unboxing-videoista ei tule kanavallamme tapaa, mutta hullaannutaan nyt kerran tällaisen höpsön kirjamaisen ostoksen ääressä.

Lukuvlogeja on ihana katsoa, mutta niiden tekemisessä on omat haasteensa. Miten ihmeessä saada jopa monen päivän tunnelmat videolle niin ettei se paisu aivan mahdottomiin mittoihin? Laura kokeili uutta tapaa kuvata lukuvlogia. Ei puhuvia päitä, vain tunnelmia ja sopivasti selostusta. Osuiko tämä tyyli sinuun?

Mikä kuukauden videoista oli sinun suosikkisi? Oletko jo tilannut tubekanavamme vai pitäisikö uusista videoista huudella muissa some-kanavissamme?

2 thoughts on “Lukusuunnitelmia, reaktiovideo ja lukuvlogi – Tammikuun kirjatubevideot

    1. Tätä nykyä on niin monia some-kanavia, että väkisinkin jokin jää aina paitsioon. Täytyy jatkossakin välilä vinkkailla näillä kanavilla ristiin että mitä kaikkea muualla tapahtuukaan.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s