Maaliskuussa kirjatubessa matkustettiin, vlogattiin ja keskusteltiin aikamatkustamisen säännöistä

Maaliskuu oli ihanasti kirjatuben värittämä, sillä julkaisin kuun loppupuolella jättipostauksen booktubesta. Jos siis kaipaat uusia kotimaisia kirjatubettajia seurattavaksi, kannattaa käydä kurkistamassa postauksen jatkuvasti päivittyvä kirjatubelista. Maaliskuussakin suomenkielisten kirjatubettajien joukkoon on saatu ihania uusia ihmisiä!

Bibbidi Bobbidi Book -kanavalla maaliskuu oli harvinaisen matkustelupainotteinen, julkaisin nimittäin kaksi reissulukuvlogia. Myös ensimmäinen kirja-arviovideo näkin päivänvalon.

Kuukausi aloitettiin tuttuun tapaan edellisen kuukauden luettujen kirjojen yhteenvedolla. Tällä kertaa mukanani videota tekemässä ei ollut armas viherkasvini, vaan kuvasin koostevideon Sri Lankassa viimeisessä hotellihuoneessamme.

Kuukauden ensimmäinen lukuvlogi oli suuritöinen, sillä kuvasin videota kokonaiset kaksi viikkoa. Talviloman aikana selätin kaamean lukujumin ja löysin uudelleen lukuflown. Videolla pääsette hiukkasen ihailemaan myös Sri Lankan luontoa ja hyppäämään jopa tuktukin kyytiin.

Seuraavassa lukuvlogissa ei matkattukaan toiselle puolelle maapalloa, vaan hypättiin laivaan ja reissattiin autokansien alapuolella Tukholmaan. Perillä odotti hotellihuone, herkulliset ruuat, Junibacken sekä Abba-museo. Anniina Mikaman Huijarin oppipoika -kirjakin edistyi mukavasti, kun laivamatkoilla internet ei yltänyt hyttiimme asti lukemista häiritsemään.

Tarinamania haastoi kaikki suomalaiset kirjatubettajat paljastamaan kirjamaisia faktoja itsestään. Haasteeseen oli toki pakko tarttua, sillä halusin purkaa omaltatunnoltani tuhoamani kirjaston kirjat ja vanhan vihani kolmatta nimeäni kohtaan.

Kuukauden päätteeksi julkaisin kanavamme ensimmäisen yhteen kirjaan keskittyvän arviovideon. Olen aiemmin arastellut tällaisten videoiden tekemistä, sillä olen miettinyt jaksaako kukaan katsoa niitä. Kommenttilaatikko täyttyi kuitenkin nopeasti innostavilla kommenteilla ja keskusteluilla, joten lisää arviovideoita on varmasti luvassa.

allekirjoituslaura

Mikä maaliskuun videoista oli sinun suosikkisi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s