Kirjafriikin (jouluiset) Netflix-vinkit

Tervetuloa avaamaan kirjabloggaajien joulukalenterin 16. luukkua. Eilisen luukun meille aukaisi Riitta Kirja vieköön! -blogista ja huomisen luukun toimittaa Suvi Pauline von Dahl -blogista.

aduPz28 - Imgur

Tämä postaus taitaa olla jo vuorossaan kolmas Netflix-listaus (aiemmat täällä ja täällä). Tällä kertaa mennään kuitenkin vuodenaikaan sopivassa hengessä eli täältä pesee jouluisia katseluvinkkejä. Kun silmät alkavat olla liian ristissä joululahjakirjojen äärellä tai jos et ole vielä päässyt joulufiilikseen, niin pistä jokin näistä leffoista/sarjoista pyörimään ja joulumieli on (ainakin melkein) taattu! Parasta on, jos saat sohvalle seuraksi jonkun jakamaan leffakokemuksen ja syömään piparisuklaata sun kanssa!

Sabrinan jouluspesiaali

Okei, jos et ole vielä katsonut Netflixistä Chilling Adventure’s of Sabrinaa, niin nyt on suuri aika. Sarjan jouluspesiaali on ilmestynyt tänä viikonloppuna, joten nyt on hyvä sauma katsoa ensin koko sarjan ensimmäinen kausi ja sen jälkeen virittäytyä tunnelmaan jouluspesiaalin avulla.

Jouluprinssi 1 ja 2

Nämä leffat ovat aivottomuuden huippuja. Olen tähän mennessä katsonut vain ensimmäisen osan, mutta toinen osa näyttää trailerin perusteella aivan yhtä tyhjänpäiväiselle. Tarinassa amerikkalainen toimittaja lähtee juttukeikalle Eurooppaan tekemään uutisia kuninkaallisista häistä ja rakastuukin samalla prinssiin. Siis täydellinen rakkausleffa, jos haluaa kääntää aivot pois päältä ja vaan nauttia joulufiiliksestä.

Kuninkaallinen vaihtokauppa

Tämä menee samaan kategoriaan Jouluprinssien kanssa. Kuninkaallinen vaihtokauppa kertoo leipurista, joka matkaa leivontakilpailuun Belgraviaan ja tapaa siellä kaksoisolentonsa. Tämä on omalla katselulistallani todennäköisesti välipäivinä, kun jouluruokakooma alkaa olla liikaa ja herkkuja voi kuluttaa enää tv-ruudulta.

The Spirit of Christmas

Muistelisin suositelleeni tätä Netflix-leffaa aikaisemminkin. Genre on edelleen sama kuin kahdessa edellisessäkin suosituksessani – siis romanttinen ja aivoton. Nainen matkaa maaseudulle, yöpyy vanhassa talossa ja rakastuu mieheen – joka paljastuu henkiolennoksi. Katsoin tämän muistaakseni viime vuonna ja todennäköisesti se saa uuden katselukerran vielä tänä vuonna.

The Christmas Chronicles

Viimeisenä tällä listalla on Netflixin tämän vuoden joulu-uutuus The Christmas Chronicles, jossa sisarukset saavat Joulupukin reen kolaroimaan ja auttavat sitten pukkia pelastamaan joulun. Traileri näyttää hauskalta, joten katselulistalle menee tämäkin!

Onko sulla sellaisia leffoja, jotka katsot joka joulu?
Entä aiotko katsoa jonkin näistä elokuvista tänä jouluna?

allekirjoitusminna

 

2 thoughts on “Kirjafriikin (jouluiset) Netflix-vinkit

  1. Mä katoin itse asiassa just tuon Christmas Chronicles -leffan. Se oli aivan hyvä! Mutta harmillista, ettei Neflixissä ole sellaisia ihania romanttisia joululeffoja kuin Holiday ja Love Actually. Etenkin Holiday on sellainen, johon en kyllästy ollenkaan! 😀 Ehdoton joululeffa on tietenkin myös Joulupukki ja noitarumpu, ihan paras!

    Tykkää

    1. Okei, täytyykin siis ehdottomasti laittaa se katselulistan kärkeen! Ja Joulupukki ja noitarumpu on myös niin hyvä, senkin voisi katsoa. Mä oon itseasiassa nähny Holidayn ja Love Actuallyn molemmat ehkäpä kerran (jos sitäkään). Ne on kuitenkin niin klassikoita, että ehkä ne jostakin saa käsiinsä. 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s