Meillä olisi uutisia! – Suuria elämänmuutoksia ja paluu blogin alkujuurille

Meidän ei suinkaan pitänyt hiljentyä lähes koko kesäksi. Ei ainakaan kertomatta siitä teille etukäteen. Mutta sitten tapahtui elämä, ja nyt täällä vihdoin tehdään paluuta näppäimistön ääreen.

Minna kertoi taannoin, että heidän perheensä kasvoi ihanalla pienokaisella. Minna ei kuitenkaan ole ollut ainoa vauvakuplaan uponnut, sillä myös Laura sai esikoisvauvan kesäkuussa. Täällä kasvatetaan siis kahta uutta kirjaintoilijaa ❤

Kuten menneet kuukaudet ovat jo osoittaneet, vauva-arjen keskellä entinen supertiheä postaustahti ei oikein onnistu. Niinpä päätimme tehdä paluun Bibbidi Bobbidi Bookin alkuajoille: jatkossa päivitämme blogiamme tiistaisin. Joka toinen viikko kohdalle osuva postausvuoro tuntuu juuri nyt meistä molemmista varsin mahdolliselta. Ja kuten blogin alkutaipaleella, luultavasti jossain vaiheessa tekstejä alkaa syntyä useammin ja julkaisutahtimme kiihtyy jälleen. Mutta siitä emme ota mitään paineita, nyt nautimme niistä hetkistä, joita arki meille suo kirjojen ja blogipostausten ääressä.

Vaikka meidän elämämme pyörii tällä hetkellä vahvasti purulelujen ja vaippapakettien ympärillä, eivät vauvamme kaikesta ihanuudestaan huolimatta ole nousemassa kanaviemme keskiöön. Nyt olisi kuitenkin mitä mainioin hetki lähettää viestiä tänne suuntaan. Millaisista sisällöistä nautit kaikista eniten kanavissamme? Mihin aiheisiin haluaisit meidän tarttuvan? Miksi juuri meidän ajatuksemme kiinnostavat?

Voitte uskoa, että tämän tahattoman tauon jälkeen palaamme kirjakeskustelun ääreen entistä innokkaampina!

7 thoughts on “Meillä olisi uutisia! – Suuria elämänmuutoksia ja paluu blogin alkujuurille

 1. Hei ja ONNEA molemmille tuoreille äideille perheineen. Nauttikaa vauvavuodesta älkääkä ottako stressiä blogista tai ytkanavasta. Lukeminenhan jatkuu läpi elämän, joskus vaan muoto muuttuu. Tulevaisuudessa teitä odottavat iltasatuhetket jotka luovat elinikäisen muiston omalle lapsellenne. (meillä aikuiset parikymmpiset muistelevat ja kysyvät onko pienille 6 ja 5 wee luettu heidän omia lempikirjojaan☺️) JOS ja kun joskus ehditte lukemaan, kirjoittamaan tottakai sittennon kiva teitä seurata. Ehkä postaus kuinka äitys on muuttanut kirjamakua tai lukutottumuksia. Ihanaa vauvavuotta molemille💕t. Minna

  Tykkää

  1. Kiitos! Ja voi että, odotan kovasti tuota iltasatuvaihetta ❤ Olen kyllä lukenut lapselle ihan ensimmäisestä päivästä lähtien, mutta eihän hän nyt vielä ymmärrä tuon taivaallista. Täytyy toivoa, että onnistun välittämään pienelle rakkauden kirjoihin ja lukemiseen. Virikkeitä siihen harrastukseen ei meidän kodista ainakaan puutu.

   Tykkää

  1. Kiitokset! Aivot tuntuivat pitkään olevan aivan hyhmäiset, mutta nyt tuntuu, että tuollaisia laajempiakin ideoita on alkanut hiljalleen pulputa mieleen. Plus kun ei ole töissä, niin osa hyvistä ideoista ei valu sinnekään, vaan voin hyödyntää ne häpeilemättä tällä tontilla.

   Tykkää

 2. Paljon onnea teille molemmille lapsista. Melkein huolestuin että oletteko hylänneet meidät Youtube videoitten katsojat. Tämän vuoden Helmet-lukuhaasteeseessa on kohta jossa pitää lukea satukirja.

  Tykkää

  1. Kiitos! Ihan näin totaalista katoamistemppua ei ollut tarkoitus tehdä, mutta onneksi aina voi palata takaisin. Ja tuo satukirjakohta menee kyllä heittämällä läpi, mikä on hyvä, sillä olen aivan totaalisen jäljessä haasteen suorittamisessa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s