BookTuben parhaat – 3 vinkkiä!

Kirjoitin jo edellisessä postauksessani, että oon saanut kirjoja hirveän huonosti luettua loppuun. Toukokuun aikana oon lukenut yhden kirjan, Sarah J Maasin A Court of Wings and Ruin. Oon blogannut kahdesta ensimmäisestä osasta (täällä ja täällä) ja pidemmän aikaa tätä blogia seuranneet tietää, että rakastan kyseisen sarjan kakkososaa. Kirjoitan päätösosastakin ihan varmasti postauksen, mutta mun täytyy lukea se kerran rauhallisemmin alusta loppuun, jotta saan ajatukset koherenttiin muotoon…

bibobook_bestofbooktube

Mutta! Sen sijaan, tänään postauksen aiheena on BookTube. Ulla kirjoitti vieraspostauksessaan bookstagramista eli kirjoja käsittelevästä instagramin osasesta. Samaan tyyliin BookTube on Youtuben sopukka, jossa ihmiset intoilee kirjoista ja lukemisesta.

Tykkään itse katsoa jonkun verran YouTubea ja ajattelin, että vinkkaisin teille mun suosikki BookTube-tyypit. BookTubesta löytyy suositusvideoita, kirja-arvosteluja ja vaikka mitä, esimerkiksi ”Seitsemän parasta fiktiivistä poikaystävää” -tyyppistä sisältöä. Oon saanut näiltä tubettajilta hyviä lukuvinkkejä, löytänyt paljon uutta luettavaa ja välillä puhunut ääneen mun tabletille, kun oon ollut asioista samaa tai eri mieltä.

Without further ado, let’s get into it.

PeruseProject

Reagan on mahdottoman selväsanainen videoissaan ja lukee paljon YA-kirjoja ja fantasiaa, eli juuri sitä, mitä minäkin. Kanavalla on välillä juttuja myös vaatteista ja elämästä yleensä, mikä on ehdottomasti kivaa vaihtelua.

Hailey in Bookland

Hailey in Booklad on uusin seurattavani. Videoita tulee kivalla tahdilla lähes kolme kertaa viikossa ja ne on yleensä aika laadukkaita. Kannattaa vaan klikkailla läpi mielenkiintosimman kuuloiset!

PolandbananasBOOKS

Christinen kanavaa oon seurannut näistä kolmesta pisimpään. Christine on eloisa ja hassu, mikä voi vaikuttaa siihen, että kaikki eivät ehkä tykkää hänen tyylistään puhua. Mutta C myös purkaa kirjat ihan atomeiksi Book talkeissaan ja hänellä on sen verran seuraajia, että hän on päässyt haastattelemaan nimekkäitäkin kirjailijoita kanavallaan. Sisältö on monipuolista ja mielenkiintoista!

Katsotteko te BookTubea? Ja tiedättekö suomalaisia tubettajia, jotka puhuis videoillaan kirjoista? Jos tiedätte, niin heittäkää kommenttia. Niitä ois kiva tsekata, koska me ollaan täällä BiBoBookinkin puolella mietitty videoiden tekemistä jossain vaiheessa.

Ihanaa tiistaita sulle!

allekirjoitusminna

One thought on “BookTuben parhaat – 3 vinkkiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s