VIDEO: Yhdysvallat, Antti Tuisku ja muita kirjasyksyn ilonaiheita – Helsingin kirjamessut 2018

Aivan kuten viime vuonna (postaukset täällä, täällä ja täällä), myös tänä syksynä vietimme Helsingin kirjamessuilla koko lauantain. Messujen teemamaana on tänä vuonna Yhdysvallat, minkä ansiosta pääsimme kuuntelemaan Yhdysvaltain kirjeenvaihtajien ajatuksia työstään sekä suurvallan nykytilanteesta. Myös Antti Tuiskun haastattelu ja Siri Kolun satutuokio hurmasivat meidät aivan täysin!

bibobook_kirjamessut1

Yleisen kirjaintoilun lisäksi oli aivan mahtavaa päästä taas tapaamaan muita kirjabloggaajia, bookstagrammaajia ja kirjatubettajia. Tuntuu, että kirjakeskustelu laajenee jatkuvasti kaikilla sosiaalisen median kanavilla, ja tässä muutoksessa on aivan mahtavaa olla mukana! Kiitos siis kaikille, joiden kanssa ehdimme eilen vaihtaa edes muutaman sanan. Näillä kirjaintoiluilla jaksaa pitkälle pimeään syksyyn!

Oheiseen videoon yritimme mahduttaa niin paljon lauantain mesutunnelmia kuin vain kykenimme. Yllä mainittujen puheenvuorojen lisäksi esimerkiksi Antti Heikkisen lukunäytettä Kehveli-kirjasta ei kannata missään tapauksessa missata!

Olitko sinä Helsingin kirjamessuilla? Mikä oli mielestäsi tapahtuman parasta antia?

One thought on “VIDEO: Yhdysvallat, Antti Tuisku ja muita kirjasyksyn ilonaiheita – Helsingin kirjamessut 2018

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s