Tule mukaan kirjabloggaajien ja bookstagrammaajien inspispäivään!

Hei kirjabloggaaja tai bookstagrammaaja (tai ihan kuinka vain identifioidutkaan, kirjojen rakastaja, tarinoista intoilija), tuu juttelemaan meidän kanssa kirjoista, lukemisesta, somesta, valokuvaamisesta ja kirjoittamisesta lauantaina 7.7. Jyväskylään!

Järjestetään Oma huone -podcastin tyttöjen Ullan ja Anniinan kanssa muutaman viikon kuluttua Jyväskylässä miitti ja koulutustilaisuus (lue: kokonainen lauantai, jonka aikana voi jutella meidän kaikkien rakkaimmasta harrastuksesta eli kirjoista muiden yhtä innostuneiden ihmisten kanssa) ja me halutaan just sut mukaan!

MITÄ ON LUVASSA?

Pistetään tapahtumassa oma osaamisemme likoon ja toivotaan, että samalla opitaan osallistujilta paljon. Me pidetään Lauran kanssa workshop bloggaamiseen ja kirjoittamiseen liittyen. Mä puhun tarkemmin postausten näkökulmaamisesta ja muun muassa otsikoinnista ja tekstin rakenteesta. Laura sen sijaan paljastaa, miten kirjoitetaan vetävä arvio, jonka lukemisesta lukija tuntee hyötyvänsä.

Ulla ja Anniina vetävät päivän toisen workshopin valokuvaamiseen ja kuvien stailaamiseen liittyen. Tytöt ovat taitavia bookstagrammaajia (Ullan löydät @tarinannuppuja ja Anniinan @anniinasbooks) ja pidemmän aikaa tätä blogia seuranneet saattavat muistaakin Ullan kirjoittaman kolmen postauksen sarjan bookstagramiin liittyen (tekstit täällä, täällä ja täällä).

Lisäksi tapahtumaan kannattaa roudata mukaan kirjat, joista itse haluaa päästä eroon. Niitä voi käyttää kuvausmatskuna workshopissa ja sen jälkeen vaihtaa muiden osallistujien kesken. Me kiikutetaan ylijääneet kirjat lopuksi kierrätykseen.

MISSÄ JA MILLOIN?

Tapahtuma järjestetään Veturitalleilla Jyväskylässä lauantaina 7.7. Veturitallit sijaitsevat aivan Jyväskylän rautatieaseman läheisyydessä, joten mukaan pääsee helposti julkisilla. Aikataulu on suunniteltu niin, että esimerkiksi Helsingistä voi saapua päiväseltään ja ehtiä vielä illaksi omaan sänkyyn nukkumaan.

Tässä vielä tarkemmin:

15.30 Aloitus
15.45 Workshop: valokuvauksen perusteet ja kuvien stailaaminen (Ulla & Anniina)
17.00 Workshop: hyvän arvion kirjoittaminen ja postauksen näkökulmaaminen (Minna & Laura)
18.00 Vapaata oleilua
18.30 Tapahtuma päättyy

Lisäksi ollaan varattu aikaa ennen tapahtumaa, jotta voidaan käydä esimerkiksi lounaalla yhdessä (noin kello 13.30). Tapahtuman jälkeen voidaan myös sään salliessa suunnata terassille jatkamaan keskusteluja.

MITÄ MAKSAA?

Osallistumismaksu on 10 euroa. Katamme sillä esimerkiksi tarjoiluihin liittyvät kulut. You heard me, tapahtumassa on tarjolla kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa. Maksun voi maksaa käteisellä, tilisiirrolla tai mobilepaylla. Saat tarkemmat ohjeet ilmoittautumisen päätyttyä.

MISSÄ ILMOITTAUDUN?

Tsekkaa Facebook-tapahtuma täällä ja ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeella täällä. Ilmoittautumisaikaa on lauantaihin 30.6. saakka.

ENTÄ NYT?

Jos laitoit ilmoittautumisen menemään, voit odottaa piakkoin sähköpostia meiltä. Seuraa myös fb-tapahtumaa sekä meitä kaikkia instagramissa (@bibobookblog ja @omahuonepodcast), sillä postaamme sinne palasia inspispäivän ohjelmasta.

Nähdään pian Jyväskylässä!

allekirjoitusminna

One thought on “Tule mukaan kirjabloggaajien ja bookstagrammaajien inspispäivään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s