Jännittävä viikko: Meistä tuli kouluttajia ja paljastimme kevään uusia tuulia!

Kulunut viikko on ollut täynnä jännittäviä asioita, joista Instagram-tiliämme seuraavat ovat jo saaneetkin pieniä maistiaisia. Otetaanpa siis pieni katsaus menneisiin päiviin.

Astuimme tällä viikolla ensimmäistä kertaa kouluttajan saappaisiin, kun suuntasimme torstaina Lahteen ja perjantaina Lappeenrantaan kertomaan kirjastoväelle lukemisen sosiaalisista ulottuvuuksista kirjallisuuteen painottuvissa sosiaalisen median kanavissa. Lisäksi Minna piti työpajan bookstagram-kuvien ottamisesta Lauran opastaessa kirjastolaisia kirja-arvioiden kirjoittamisen maailmaan.

Oli valtavan mielenkiintoista päästä keskustelemaan kirjastoalan ammattilaisten kanssa siitä, miten sosiaalista mediaa voitaisiin kirjastoissa hyödyntää. Molemmat koulutuspäivät sujuivat mukavasti, ja Minnan työpajassa syntyneitä kuvia voi käydä kurkkimassa Instagramissa #bibobookworkshop. Hyvinkin tiiviillä harjoittelulla syntyi todella upeita kuvia!

View this post on Instagram

#kirjagram #harjoitus #bibobookworkshop

A post shared by Lappeenrannan kirjasto (@lappeenrannankirjasto) on

Täytyy kyllä tunnustaa, että auditorion eteen marssiminen jännitti meitä aivan älyttömästi! Alkuviikon yöunet jäivät vähille, ja iltasin sängyssä tuli pyörittyä miettien kuinka paljon mätä tomaatti sattuu, jos joku sellaisen päättää yleisöstä viskata niskaamme. Onneksi kaikki pelot tekniikan toimimattomuudesta rähmälleen kaatumiseen olivat turhia, ja koulutukset menivät aivan nappiin. Itse asiassa tähän hommaan alkoi kasvaa pieni himo. Koska uudestaan?

Tämän viikon toinen jännittävä asia on Aami-kollektiivin Instagram-tili, jolla näkyy tuttuja naamoja. Käy laittamassa Aami seurantaan, huhtikuussa luvassa lisätietoa.

Tästä tulee hyvä kevät ♥

7 thoughts on “Jännittävä viikko: Meistä tuli kouluttajia ja paljastimme kevään uusia tuulia!

  1. Turhaan jännititte. Teille olisi pitänyt etukäteen kertoa, että kirjastolaiset on yleisöistä kaikkein helpoin ja kiltein, koska meidän oppimisenhalu on aina valtava. Minä innostuin sen verran paljon, että sain siirrettyä oman instan kirjavinkit omaksi tiliksi teidän oppien ja antamienne työkalujen avulla. Nyt uskallan tehdä bookstagrameja ihan oikeasti. Kiitos koulutuksesta ja kirjavaa kevättä!

    Tykkää

    1. Aivoni yrittivät vakuutella sydämelleni, että samalla puolella tässä ollaan, kirjaintoilu kuitenkin yhdistää lähtökohtaisesti meitä kaikkia. Aina ei vaan tuo järki oikein tahdo saada tunnepuolta vakuutettua 😀 Ja aivan mahtavaa kuulla, että koulutuksella oli tosiaan näin konkreettinen vaikutus! Ihanaa ja bookstagramin värittämää kevättä myös sinulle!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s