6 inspiroivaa ajatusta Jen Sinceron You Are a Badass at Making Moneysta

Aloitin lukemaan Jen Sinceron You Are a Badass at Making Moneya jo viime kesänä. Luin yhden luvun ja sitten kirja unohtui iBooksin uumeniin moneksi kuukaudeksi, kunnes viimein tartuin siihen uudestaan lentokoneessa Brysselistä palatessa. Sen jälkeen en olisi malttanut laskea teosta käsistäni ja luinkin sitä päivittäin. Selfhelpin kanssa harvoin harmittaa aikuisten oikeasti, kun kirja loppuu, mutta Sinceron neuvoja rikastumiseen olisin voinut kyllä lukea vielä lisääkin.

IMG_2683

Olen aiemmin lukenut kirjailijalta hänen ensimmäisen teoksensa, You Are a Badass. Se oli yksi ensimmäisiä selfhelp-teoksia, joita koskaan luin. Sincerolla on omalaatuinen tapa kirjoittaa, josta ainakin itse nautin kovasti. Se tuntuu siltä, kuin kävisit keskustelua ystävän kanssa ja hän antaisi sinulle kultaisia neuvoja.

Rikastumiseen Sinceron resepti on ihanan yksinkertainen ja looginen. Kirjassa ei esitetä mitään seuraavan tason hömppää, vaan ajatukset perustuvat kovaan työhön ja oikeaan asenteeseen. Mukana on hassuja anekdootteja kirjailijan omasta elämästä ja rikastumisesta, sekä hänen asiakkaidensa tarinoita (Sincero toimii myös valmentajana). Lisäksi jokaisen luvun lopussa on aina noin viisi konkreettista asiaa tai ohjetta, joiden avulla voi viedä itseään hieman lähemmäksi omavaraisuutta.

En lähde sen suuremmin erittelemään teosta, vaan annan seuraavien sitaattien puhua puolestaan. Ne on irrotettu eri puolilta kirjaa ja niissä on kenties enemmän järkeä kontekstissaan, mutta mielestäni ne toimivat hyvin myös näin.

1. ”This means getting clear on the value of the product or service you are offering, being excited and grateful instead of weird and apologetic about receiving money for it, and having total faith that this money is on its way to you instead of worrying about the possibility of its not showing up.”

2. ”Forgiveness is about deserving peace, not necessarily about others deserving your forgiveness.”

3. ”The more you slow down and shut up, the better chance you have to make powerful choices, and the more space you have to catch yourself in the moment and ask: Why am I about to say this?”

4. ”You are mighty beyond comprehension. You are a badass.”

5. ”Just wanting to get rich isn’t going to cut it – there has to be meaning behind the money or else the second it gets hard or expensive or someone tells you you’re high if you think you can get rich by selling your homemade ice cream, you’ll slink back to your goat pen of complacency instead of doing whatever it takes.”

6. ”Shut up, slow down, breathe, connect to your higher self, and act with intention.”

allekirjoitusminna

★★★★
Jen Sincero: You Are a Badass at Making Money
Viking, 2017
Sivuja 202
Luettavaksi e-kirjana

6 thoughts on “6 inspiroivaa ajatusta Jen Sinceron You Are a Badass at Making Moneysta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s